Boost

Boost Porvoo käynnistyy!

Boost Finlandin visio neljästäsadasta jäsenestä vuoden 2022 loppuun mennessä ottaa askeleen lähemmäksi, kun uusin Boost-ryhmä Porvoossa lanseerataan.

Porvoota alettiin perustaa, kun kevään aikana Boost Finland sai kyselyitä alueen yrittäjiltä. Konseptin mukaisesti kokouspaikan valintaan panostettiin, ja paikaksi valikoitui aivan hurmaava, laadukkaasta ruoasta sekä palvelusta tunnettu Rafael’s Steak House & Bistro. Se tarjoaa hienot puitteet Boost-kokouksille & -valmennuksille sekä laadukkaat lounaat aivan Porvoon ydinkeskustassa. Sen erikokoiset kokoussalit tarjoavat mahtavat puitteet kokousten ja valmennusten pitämiselle sekä hyvän ruoan nauttimiselle parhaassa seurassa.

Boost Porvoota lähtee luotsaamaan uusi Boost Manageri, Risto Puro, Autonvuokraus Puro Oy:stä. Risto on toiminut Boost Meri-Espoon jäsenenä keväästä -22 ja häntä innostaa Boostissa mahdollisuus systemaattisesti kasvattaa omaa verkostoa. Boost Managerikoulutuksen hän kävi toukokuussa -22 ja Boost Porvoo on hänen ensimmäinen oma ryhmänsä. Riston tavoitteena on luotsata ryhmä käynnistysvaiheeseen (25+ jäsentä) syksyn 2022 aikana. Risto Puro: ”Arvostan Boostissa sitä, että asiat tehdään sydämellä, toiminta on rehtiä tekemistä, ja kaikki toiminta hyödyttää ensisijaisesti Boostin jäsenistöä. Työni Boost Managerina antaa mahdollisuuden tutustua uusiin ihmisiin, ja tämä tukee työtäni autonvuokrausalan ammattilaisena.”

Boost Porvoon valmentajana aloittaa Mira Puro, kauppatieteiden maisteri, yksilövalmentaja ja kirjailija. Hän aloittaa myös Boost Porvoon jäsenenä.

Boost Finlandin valmennusjohtaja Outi Impivaara kuvailee Miraa näin: ”Hänellä on laaja kokemus yritysmaailmasta, yrittäjyydestä, kansainvälisestä toiminnasta, tiimien vetämäisestä, markkinoinnista ja myynnistä. Boost-valmennusten teema on auttaa ihmisiä kasvamaan omalla henkisellä matkallaan, kasvattaa heidän omia bisneksiään sekä heidän ystäviensä bisnestä. Uskon, että Miralla on tällä saralla paljon annettavaa Boost Porvoon jäsenistölle ja Boostin valmennustiimin kautta koko Boost Finlandille”.

Boost Porvoossa on nyt yksitoista jäsentä. Kokouksia pidetään juhannusviikolle saakka maanantaisin klo 11-12:30 Rafael’s Steak House:ssa. Lyhyen kesätauon jälkeen kokoukset starttaavat jälleen elokuussa, ja ryhmän on tarkoitus edetä käynnistysvaiheeseen syksyn 2022 aikana.

Tarmo Herlevi, Boost Finlandin toimitusjohtaja, jatkaa: ”On ollut ilo huomata alueen ihmisten innokkuus uutta konseptiamme kohtaan. Valtaosa mukaan lähteneistä yrittäjistä on käynyt vieraana jossain muussa PK-seudun Boost-ryhmässä, ja muita boostilaisia on käynyt Boost Porvoon kokouksissa jo starttivaiheen aikana. Kaikista mukana olevista ja vieraana käyneistä ihmisistä huokuu toisistaan välittäminen, halu oppia uusia bisneselämän taitoja sekä kasvaa itse yrittäjänä. Porvoossa on todellista Together. We. Boost. -henkeä!”

Onnea Porvoo ja tervetuloa mukaan Boost-perheeseen!

Boost Porvoota lähtee luotsaamaan uusi Boost Manageri, Risto Puro, Autonvuokraus Puro Oy:stä

Boost Porvoo kokoontuu maanantaisin klo 11-12:30 Rafael’s Stakehouse:ssa.