Hermann Alatalo

1) Kuka olet?
Hermann Alatalo, yrittäjä, ihmistuntija ja verkostoituja.
Yksityiselämässä pihaa ja puutarhaa hoitava rakastava puoliso, isä ja isoisä. Harrastan lenkkeilyä ja silloin kun ‘paikat ovat kunnossa’ juoksen massatapahtumissa. Välillä en ole pystynyt kävelemään, mutta taas viime lokakuussa saavutin ajan 1.49,33 Helsinki Running Dayn puolimaratonilla.

Olen multitaskaaja, ehdin aina tehdä kaiken. Minulla pitää olla kaksi puhelinta ja työpöydälläni on sekä MacBook että HP Elitebook. 

2) Mitä tarjoat?
Moderneja tapoja rekrytoida ja ulkoistaa/resursoida kotimaassa sekä kansainvälisesti. Tarjoamme uudenlaiset keinot löytää ammattilaiset IT:n ja digitalisaation tarpeisiin yhdistäen teknologian, tekoälyn sekä henkilökohtaiset verkostot. Yritykseni on ‘born global’ eli ajattelemme sekä toimimme kansainvälisesti ja voimme löytää osaajat mistä kohdemaasta tahansa. Asiakkaamme toimivat useissa maissa ja ovat kiinnostuneita kansainvälisistä osaajista.

3) Oppi/vinkki/tarina, jonka haluat jakaa liike-elämästä.
Kestää kauan rakentaa uskottava henkilöbrändi, mutta se on sen arvoista. Ole luotettava ja tee työsi hyvin. Muista, että tieto hyvistä onnistumisista kuuluu kauas ja kauan. Onnistumiset ovat kuin urheilusuorituksia – ne eivät tule itsestään ja ilmaiseksi, vaan on uhrattava aikaa ja treenattava. Kehitä itseäsi verkostoitujana. Pidä yllä kuntoa terveyttä niin jaksat ja menestyt myös busineksessa. Epäonnistumiset urheilussa kuin myös busineksessa kasvattavat kohti uusia onnistumisia.


4) Miksi haluat boostaa ja tulla boostatuksi?
Verkostoissa toimivan tulee olla valmis auttamaan toisia tullakseen itse autetuksi. Verkostot kuten Boost eivät ole vain foorumi löytää uusia asiakkaita, vaan tutustumalla muiden palveluihin ja tuotteisiin saa arvokasta informaatiota sekä sitä kautta uusia hankintakanavia. Ostan mieluummin tutulta kuin tuntemattomalta.

5) Tätä et tiennyt minusta.
Tulin isoisäksi ensimmäisen kerran, kun olin 49 v. Nyt, 11 vuotta myöhemmin odotamme seuraavaa syntyväksi aivan näinä päivinä (tätä kirjoittaessa ei vielä ollut syntynyt).