Janne Soininen

1) Kuka olet?

Janne Soininen, julkisesti kiinteistönvälittäjä ja kaupanvahvistaja sekä sijoittaja. Selvitystyö on kesken sen suhteen, että kuka olen. Ehkä joku päivä tulee tiedonomainen tunne – uusia puolia siis löytyy.

2) Mitä tarjoat?
Tarjoan asuntojen ja erilaisten tilojen sekä kiinteistöjen myyntiä ja vuokrausta. Teen myös kiinteistöjen kaupanvahvistuksia.

3) Oppi/vinkki/tarina, jonka haluat jakaa liike-elämästä.
Yhdessä hyvän porukan kanssa voi saada aikaan enemmän.

4) Miksi haluat boostaa ja tulla boostatuksi?
Haluan auttaa ihmisiä eteenpäin. Toivon toki, että saisin tämän verkoston kautta lisää kaupan mahdollisuuksia.

5) Tätä et tiennyt minusta.
Olen hyvin kiinnostunut ihmisestä ja maailmasta noin ylipäätänsä. Ihmiskehoon olen pitkin aikaa tutustunut erilaisten kurssien kautta mm. harjoittelemalla hierontaa eri muodoissa, shiatsua yms. Myöhemmin innostuin myös mielestä ja ajattelusta. Siitä, mikä saa meidät toimimaan tai olemaan toimimatta tietyllä tavalla. Kävin mm. NLP-kursseja ja harjoittelin ystävien ja kavereiden kanssa siten, että yhdistelin fyysistä puolta ja mielen tekniikoita. Tämä toimi hämmästyttävän hyvin. Ajatuksena on tulla aikanaan paremmaksi tällä saralla. Koen, että elämämäntehtäväni on sytyttää oma soihtuni, pitää se kirkkaana ja auttaa ihmisiä sytyttämään omat soihtunsa ja auttaa eteenpäin juuri sopivasti