• Home
  • Joakim Hannuksela

Joakim Hannuksela

 

1) Kuka olet?

Joakim Hannuksela, Yksityispankkiiri / Finlandia Group

2) Mitä tarjoat?
Toimin Finlandia Groupilla yksityispankkiirina ja tehtäväni on tuottaa yrittäjille ja yrittäjämielisille ihmisille lisäarvoa. Käytännössä lisäarvo yrityksille tarkoittaa yritysrahoitusta sekä varainhoitoa ja yksityishenkilöille auttaa heitä vaurastumaan.

3) Oppi/vinkki/tarina, jonka haluat jakaa liike-elämästä.
Olen huomannut ettei ikinä kannata olettaa mitään ja oma positiivinen asenne vie jo pitkälle eikä koskaan voi tietää ellei soita ja kysy!

4) Miksi haluat boostaa ja tulla boostatuksi?
Olen aina ollut sitä mieltä, että verkostoissa on voimaa. Valinta liittyä mukaan Boostin olikin helppo ja vielä kun sain mahdollisuuden hypätä Boost Tapiolan puheenjohtajan rooliin, ei asiaa tarvinnut kauan miettiä. Suosittelen suuresti tapaamaan oman ryhmän jäseniä sekä Boost-verkoston muita jäseniä kahdenkeskisesti. Näiden tapaamisten perusteella olen saanut sekä voinut antaa hyviä liidejä, tämänhän on juuri sitä oman ja verkoston liiketoiminnan boostaamista.

5) Tätä et tiennyt minusta.
Urheilu ja liikunta ollut iso osa elämääni pienestä pitäen, tästä syystä minut löytää vapaa-ajalla kuntosalilta tai golfkentältä ellei Real Madrid FC:llä ole jalkapallopeliä käynnissä.