• Home
  • Miikka Peuravirta

Miikka Peuravirta

1) Kuka olet?

Oon Miikka Peuravirta, sarjayrittäjä, enkelisijoittaja ja shamaani Espoosta, mutta ehdottomasti tärkeimpänä – hyvä tyyppi!

2) Mitä tarjoat?
Tarjoan monenmoista apua ja jelppiä, oikeastaan monesti haastan ihmisiä kysymään mitä toinen haluaa, ja katson miten voin mahdollisesti osaltani auttaa. Mulla on esim. vahva myyntiverkosto kansainvälisesti. Tosi paljon oon tehnyt töitä myös valmentajan, mentorin, kouluttajan ja puhujan rooleissa.

Bisnes millä olen boostissa mukana on Music Coaching Events eli CoachSing, jossa yhdistyy musiikki, valmentaminen ja tapahtumat. Mennään firmoihin, pidetään hauska workshop, tehdään biisi, musiikkivideo ja kokonaisuutta myös markkinoidaan – täysin uus palvelu markkinoilla.

3) Oppi/vinkki/tarina, jonka haluat jakaa liike-elämästä.
Musta on tärkee olla avoimin mielin liikenteessä, kun ikinä ei tiedä jos se oikea iso mahdollisuus onkin kulman takana. Mutta on myös tärkeetä tunnistaa omat rajat ja sanoa ei, jos ei tunnu omalta jutulta. Omaa vapaa-aikaa ja hyvinvointia kannattaa varjella eikä tehdä töitä rahankiilto silmissä 24/7.

4) Miksi haluat boostaa ja tulla boostatuksi?
On tosi kiva saada viikottainen rutiini elämään tapaamisten ja kokousten merkeissä. Varsinkin yrittäjien kanssa aamutuimaan. On myös tosi palkitsevaa päästä auttamaan muita yrittäjiä esim. omilla kontakteilla tai vinkeillä.

5) Tätä et tiennyt minusta.
Oon asunut ulkomailla Saksassa, Espanjassa, Englannissa ja matkustanut yli 50:ssä maassa. Silti rakastan Suomea, niin luontoa kuin pieniä kaupunkeja ja ihmisiä. Täällä on hyvä olla!