• Home
  • Vuoden 2022 boostaaja; Mona Mäkinen, Oloni Klinikka

Vuoden 2022 boostaaja; Mona Mäkinen, Oloni Klinikka

Mona Mäkinen:

Tulin mukaan Boostiin ensimmäisen kerran keväällä 2022. Olen turkulainen yrittäjä, aloitin liiketoiminnan Helsingissä maaliskuussa 2020, juuri ennen korona epidemian alkua, aloitusaika ei todellakaan paras mahdollinen. Markkinointisunnitelma meni korona epidemian vuoksi uusiksi ja olin vailla tukiverkostoa. Vuonna 2022 kuulin yhdeltä ystävältäni Boostista ja menin käymään Boost Tapiolan kokouksessa. Kuuntelin tarkkaan, mistä siellä puhuttiin, miten ihmisiä huomioitiin ja minkälaisia mahdollisuuksia konsepti minulle – tuoreelle helsinkiläiselle antaa. Heti ensimmäisessä kokouksessa tiesin, että tämä on minun juttuni! Välitön ilmapiiri, ihmiset kiinnostuneita toistensa liiketoiminnasta ja halu auttaa muita. Tunsin jakavani saman arvopohjan Boostin kanssa, jolla omaa yritystäni olen luotsannut jo pitkään.

Vajaan vuoden jäsenyyden aikana olen ahkerasti kiertänyt myös muita Boost -ryhmiä sekä Boostin mainioita isoja valmennustapahtumia. Yksi iso asia ihmisen terveyden tutkijana minulle on ollut se, että olen saanut itse toimia asiantuntijakouluttajana eri Boost-ryhmissä. Se on tuonut valtavasti näkyvyyttä meille Boost-yhteisössä, oma osaamiseni on tullut paremmin esille, ja sitä kautta olemme saaneet uusia asiakkaita.

Olen iloisesti yllättynyt valinnastani Vuoden boostaajaksi. Se kuvaan hyvin sitä, minkälainen ihminen olen muutenkin; jos johonkin lähden, teen sen täysillä.

Olen ilokseni huomannut varauskirjoista Boost-jäsenten ja Boostissa käyneiden vieraiden olevan yksi iso asiakasryhmä meillä. Boostilaiset selvästi arvostavat omaa terveyttään ja hyvinvointiaan!

Tulevaan Boost-vuoteen lähden innolla mukaan. Jokainen kokous on minulle tärkeä paikka sekä oppia paremmaksi yrittäjäksi Boost-valmennusten avulla että löytää uusia asiakkaita sekä yhteistyökumppaneita.

Tarmo Herlevi:

Vuoden boostaaja-palkinto jaettiin nyt toisen kerran. Valinnassa kiinnitämme huomiota yrityksen arvolupauksen mukaiseen toimintaan; Miten jäsen konseptimme avulla boostaa itseään, omaa bisnestään ja ennen kaikkea muiden jäsenten bisneksiä. Mona on tästä kaikesta upea esimerkki. Hän on osallistunut liki kaikkiin Boost-tapahtumiin vuoden aikana, käynyt ahkerasti vierailuilla muissa ryhmissä, tuonut ystäviään käymään Boostissa, auttanut kymmeniä jäseniä ja vieraita saavuttamaan terveytensä tasapainoon sekä vetänyt useita asiantuntijakoulutuksia eri ryhmissä. Hän on erittäin pidetty ja kunnioitettu jäsen sekä ystävä meidän boostilaisten keskuudessa. Olen iloinen siitä, että Mona Mäkinen päätti viime keväänä tulla meillä vieraana ja siitä, miten hyvin hän käyttää verkostoamme hyödykseen omassa liiketoiminnassaan. Juuri tämän vuoksi Boost on rakennettu!