• Home
  • Nicholas Nordström

Nicholas Nordström

1) Kuka olet?
Nicholas Nordström – Nikke tuttavien kesken. CheckPoint Productionin toimitusjohtaja ja toinen omistaja. Sydäntäni lähellä ovat urheilu ja matkailu, työroolissa vahvuuksiani ovat myynti ja markkinointi. Perheeseeni kuuluu vaimo ja kaksi poikaa.

2) Mitä tarjoat?
CheckPoint Production on 15 hengen luova suunnittelu- ja tuotantotoimisto. Visuaalinen suunnittelu, erilaiset markkinoinnin aineistot: some, digi, printti, myymälämarkkinointi, tapahtumat sekä pakkaukset ovat erityisosaamistamme. Erotumme kilpailijoista laadukkaalla tekemisellä, kustannustehokkuudella sekä erinomaisella asiakaspalvelulla. Tämä näkyy erittäin korkeana asiakastyytyväisyytenä sekä pitkinä asiakassuhteina. Autamme yritystäsi markkinoinnissa. Meiltä saat saman katon alta sekä luovat että laajat ratkaisut, pienempiä toteutuksia unohtamatta. 

3) Oppi/vinkki/tarina, jonka haluat jakaa liike-elämästä.
Ideoita kannattaa heittää ennakkoluulottomasti muille. Jos kymmenestä ideasta yksikin on toteuttamisen arvoinen, on se kuitenkin jo yksi enemmän kuin jos pidät kaikki ideasi oman pään sisällä. 

4) Miksi haluat boostaa ja tulla boostatuksi?
Uskon siihen, että verkostosta hyötyy kaupallisesti. Minulle iso lisäarvo tulee myös siitä, että saa tutustua muiden alojen yrityksiin. Se, että tietää toimijoita laajasti eri toimialoilta laajentaa sekä omaa ymmärrystä ja helpottaa omaa työtä silloin, kun jotain tiettyä palvelua tai tuotetta tulee kartoittaa itselleen tai yritykselle. Uskon jatkuvaan kehittymiseen ja siksi Boostin koulutuksissa annetut laadukkaat “tietoiskut” ovat itselleni arvokkaita, niin oman kuin yrityksen kehityksen näkökulmasta.

5) Tätä et tiennyt minusta.
Tein aiemmin uraa kaupan alalla ja elintarviketeollisuudessa. Ruoka ja juoma ovatkin asioita, joihin suhtaudun intohimoisesti ja joista keskustelen mielelläni.