• Home
  • Petri Peltoniemi

Petri Peltoniemi

 

1) Kuka olet?

Petri Peltoniemi, työni on Senior Headhunter InHunt Group Oy. Olen ihmisistä innostuva, maailmaa ja sen riippuvuussuhteita suurella mielenkiinnolla seuraava, kulttuurista ja liikunnasta kiinnostunut headhunter. Perhettä on vaimo ja kolme aikuista lasta ja neljäs ”lapsi” on Vanajanlinnan golfkenttä, jota olin alusta asti suunnittelemassa, rakentamassa ja luotsaamassa ensimmäiset vuodet.

2) Mitä tarjoat?
Minä ja kollegani Inhuntilla tarjoamme Suomen laaja-alaisinta asiantuntemusta organisaatioiden tärkeimpien rakennuspalikoiden eli parhaiden työntekijöiden etsimiseen ja löytämiseen.

3) Oppi/vinkki/tarina, jonka haluat jakaa liike-elämästä.
Kuten jo 90-luvun rap-biisissä todetaan – ”Jos haluu saada on pakko antaa”, tuolla filosofialla pärjää mainiosti niin työssä kuin yksityiselämässä.

4) Miksi haluat boostaa ja tulla boostatuksi?
Vrt. edellä mainittu elämänfilosofiani. Tiedän kokemuksesta, että verkostoitumalla ja olemalla kiinnostunut tapaamieni ihmisten osaamisesta ja tarpeista ja vinkkaamalla heille lämpimistä liideistä, niin varmuudella saan vastaavia liidejä itsekin. Olen kiinnostunut erityisesti yrityksistä / organisaatioista joissa tarvitaan avainrooleihin korvaavia uusia henkilöitä tai toiminnan laajentuessa kokonaan uusia huipputyyppejä vaikkapa myyntirooleihin.

5) Tätä et tiennyt minusta.
Ennen headhunter uraani tein pitkän uran golfin parissa, olin kuudella eri kentällä toimitusjohtajana ja viimeksi Golfliiton toiminnanjohtajana. Tosin urheilun johtotehtävät ovat edelleen mukanani kun olen Koripalloliiton ja Käsipalloliiton hallituksissa, Tapiolan Hongan varapuheenjohtaja ja Helsingin Urheiluhallit Oy:n hallituksessa. Urheilun lisäksi olen intohimoinen oopperan ystävä ja wagneriaani.