Reija Könönen

1) Kuka olet?
Yritysvalmentaja, NLP- ja Mindfulness -kouluttaja Reija Könönen Relatio Coaching Oy:stä.

2) Mitä tarjoat?
Osallistavia valmennuksia yrityksille ja yksilöille. Yrityksiä autan mm. kirkastamaan tavoitteita, puhaltamaan yhteen hiileen ja kommunikoimaan tehokkaammin. Annan työkaluja mielen ja stressin hallintaan. Yksilövalmennuksissa mielestäni on parasta ihmisten vahvuuksien näkyväksi tekeminen – niin moni meistä on sokea sille, missä on hyvä ja taitava. 

3) Oppi/vinkki/tarina, jonka haluat jakaa liike-elämästä.
Kuuntele, kysy ja ole kiinnostunut. Perusasioita, jotka avaavat ovia, luovat luottamusta sekä antavat meille miltei kaiken sen tiedon, mitä liike-elämässä tarvitsemme. 

4) Miksi haluat boostaa ja tulla boostatuksi?
Nautin tästä huimasta win-win -meiningistä. Boost on täynnä eri alojen huippuosaajia ja on hienoa kun voi suositella heitä juuri kyseistä osaamista kaipaaville kontakteilleni – kaikki hyötyvät.

On iso ilo tulla boostatuksi – saan siten asiakkaita, joita en olisi muuten mitenkään tavoittanut. Pyrin aina tekemään työni hyvin, mutta Boostista saadut keikat hoidan aivan erityisellä pieteetillä, jotta suosittelija voi olla iloinen siitä, että minua keikalle ehdotti.

5) Tätä et tiennyt minusta.
Olen hurahtanut Skotlantiin. Olen käynyt siellä kymmeniä kertoja saarihyppelemässä ja nummivaelluksilla. Hakeuduin sinne aikuisiällä jopa opiskelemaan, jotta voisin viettää siellä enemmän aikaa. Tosi outoa, mutta pidän jopa säkkipillimusiikista.