Tarja Kosonen

1) Kuka olet?

Olen Tarja Kosonen, Mallipaino Oy:n sekatyönainen. 

2) Mitä tarjoat?
Meillä tuotetaan painotuotteita hyvin laajalla skaalalla, pienestä postimerkin kokoisesta aina seinän kokoisiin jättitulosteisiin. Jos on halu erottua perinteisistä niin löytyy erikoisefektejä käytettäväksi mm. foliointi, stanssaus, muotoonleikkaus, laminonti, preeglaus eli kohokuviopainanta, jne. Kun on tarve näkyä isommin, niin valikoimista löytyy normi roll-upien lisäksi Beach flagit, Jumbo Bannerit, autoteipit, ym

Jollei käytettävissä ole painovalmista aineistoa, niin voimme auttaa sen teossa. Myös pienimuotoinen suunnittelu hoituu tarpeen vaatiessa. Panostamme hyvään laatuun, sovittuihin aikatauluihin ja toimimme mahdollisimman ekologisesti.

3) Oppi/vinkki/tarina, jonka haluat jakaa liike-elämästä.
Verkostoituminen kannattaa aloittaa jo silloin kun verkostoa ei vielä tarvitse.


4) Miksi haluat boostaa ja tulla boostatuksi?
Boostaaminen on kivaa, voi yhdellä kertaa auttaa sekä palvelua/tuotetta etsivää kuin etenkin sitä omaa Boost-frendiä liidillä! Kukapa ei haluaisi tulla boostatuksi, se on aina mahtavaa.

5) Tätä et tiennyt minusta.
Olen ollut vankilassa. Tämä vissiin tarvitsee selittää… Kun Vantaan vankila valmistui, pääsi lähiseudun asukkaat, minä mukaan lukien, tutustumaan sinne ennen varsinaisia asukkaita.