Tarmo Herlevi

 

1) Kuka olet?

Tarmo Herlevi, 51-vuotias yrittäjä Espoosta. Kolmen lapsen isä, kymmenen yrityksen yrittäjä. Janoan menestystä ja henkilökohtaista kasvua ihmisenä ja haluan antaa osaamiseni muiden ihmisten käyttöön. 

2) Mitä tarjoat?
Osaan ostaa ja myydä yrityksiä. Autan yrittäjiä realisoimaan usein suurimman varallisuuseränsä, eli omistamansa yrityksen. Löydän osaamiseni ja suhteiden avulla yritykselle ostajan. Lisäksi haluan verkostoitua ja auttaa muita yrittäjiä rakentamaan omia verkostojaan. Kaikki hyvä ympärilläsi on jonkun rakentamaa.

3) Oppi/vinkki/tarina, jonka haluat jakaa liike-elämästä.
Opettele tuntemaan joka viikko kymmenen uutta ihmistä; koskaan et voi tietää, kuka heistä tuo sinulle menestyksen. Altista itsesi julkiselle esiintymiselle ja kerro ihmisille, mitä elämääsi tarvitset. Yllätyt siitä, mitä kaikkea hyvää ja ihanaa tulet saamaan. 

4) Miksi haluat boostaa ja tulla boostatuksi?
Ensiksi; haluan antaa muille sitä mitä itse olen saanut; menestystä liike-elämässä. Haluan buustata muita ihmisiä, nostaa heidät sille jalustalle jonka he ansaitsevat. Kun ystäväni menestyvät, saan siitä osan itsellenikin. Eli kun autan muita, tulen myös itse autetuksi. Joskus myös minun tarpeeseeni vastataan ja saavutan sen, mikä kulloinkin minulle on tärkeää. 

5) Tätä et tiennyt minusta.
Tietyillä mittarilla mitattuna olen ollut vuosina 2018-2019 aikana Skandinavian menestynein verkostojen rakentaja. Haluan pysyä tällä polulla, ja näiden piirikunnallisten vuosien jälkeen tavoitteeni on olla siinä maailman paras verkostojen rakentaja!