Boost finland

Uudet ryhmät

Boost kasvaa Suomessa ja Euroopassa

Syksystä 2022 alkaen on Budapestissa ja Tampereella rakennettu uusia Boost -ryhmiä. Molemmissa kaupungeissa uudet ryhmät on otettu ilolla vastaan ja ryhmät ovat kasvaneet viralliseen toiminnan starttaamisen kokoon. On ollut ilo huomata, että yrittäjät sekä yritysten johtotehtävissä toimivat henkilöt haluavat yhdessä rakentaa kannattavampaa bisnestä. Boost -valmennuksen avulla jäsen saa henkilökohtaista tukea ja kasvua yrityksen menestymisen tueksi.

Uusien ryhmien käynnistyminen on Boostille tärkeä virstanpylväs ja kasvu tuo kaikille jäsenilleen hyötyjä. Boostin toiminta perustuu elinikäisen oppimisen tukemiseen, bisnessuositusten jakamiseen jäsenten kesken sekä yritysten sekä yrittäjän kasvun tukemiseen. Maanlaajuisena ja nyt myös kansainvälisenä organisaationa mission toteuttaminen on entistä helpompaa ja hauskempaa!

Boostin laajentuminen uusille alueille tulee jatkumaan edelleen sekä kotimaassa että ulkomailla.

Haluan kiittää kaikkia Boost Budapestin sekä Boost Tampereen jäseniä upeasta työstä. Kiitos Mikael Denut (Boost Hungary Manageri) sekä Antti Kauppinen (Boost Tampere Manageri), olette tehneet tehneet hienoa työtä Boostin viemisessä Budapestiin ja Tampereelle. Intohimonne Boost-yhteisöä ja konseptiamme kohtaan mahdollistaa kasvun.

Kiitos myös kuuluu jokaiselle nykyisin ja aikaisemmin mukana olleelle Boost -jäsenelle, ilman teitä ei Boostia olisi olemassa.

Together. We. Boost.

Tarmo Herlevi
Boost Group Oy
Toimitusjohtaja